Palančani se dobro pokazali

Na Susretu regiona za rukometaše rođene 2006. godine i mlađe

1379

Trener mlađih kategorija „Lavova BP“ Pero Šešum vodio je sredinom decembra reprezentaciju Vojvodine na Susretu regiona koji je odigran 16., 17. i 18. decembra u Beogradu.


Među osamnaest najtalentovanijih rukometaša uzrasta mlađih pionira iz Vojvodine našla su se i četiri igrača “Lavova BP” iz Bačke Palanke. To su golman Mihajlo Kralj, levo krilo Nikola Budić, srednji bek Ilija Soldo i pivot Luka Balać.

Pored reprezentacije Vojvodine, na Susretu regiona se takmičila i reprezentacija Beograda, kao i selekcija Centralne Srbije sa Kosovom i Metohijom. Igralo se po sistemu svako sa svakim, a Vojvodina je savladala i selekciju Beograda i Centralne Srbije sa Kosovom i Metohijom.

[wonderplugin_slider id=179]

 

– Ovde su rezultati bili u drugom planu, a cilj ovog Susreta regiona je bio da se na delu vide najtalentovaniji rukometaši 2006. godišta kako bi se od njih napravila reprezentacija Srbije. Naši igrači iz “Lavova BP” su se dobro pokazali na turniru regiona i mislim da realno mogu da očekuju poziv u reprezentaciju Srbije, rekao je Pero Šešum, rukometni trener iz Bačke Palanke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here