Prikupljena značajna sredstva za Milanu Matković

Na Humanitarnom turniru u malom fudbalu "Nova Gajdobra za Milanu"

2265

U subotu je u sali OŠ “Aleksa Šantić” u Novoj Gajdobri odigran humanitarni turnir u malom fudbalu “Nova Gajdobra za Milanu”.


Turnir su organizovali mladi Novogajdobrani za pomoć u lečenju teško obolele Milane Matković rođene 2002. godine, a tom prilikom je prikupljeno 75.670 dinara i 35 evra. Iako je to od manje važnosti, na turniru je učestvovalo oko 40 ekipa, ali pobednike nećemo navoditi. Pobednici su svi oni koji su igrali na turniru.

– Zahvaljujem se svima od srca koji su na bilo koji način bili deo ovoga. Mojoj porodici i meni puno znači. Hvala još jednom, kratko je izjavila Milana Matković.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Humanitarna fondacija “Budi human” – Aleksandar Šapić je pokrenula akciju prikupljanja sredstava za Milanu Matković koja je od rođenja vezana za invalidska kolica, jer joj je dijagnostikovana cerebralna paraliza. Sada joj se ukazala šansa da ode na operaciju u kliniku Adžibadem u Turskoj, ali za to su joj potrebna određena finansijska sredstva.

Milani Matković se može pomoći slanjem sms poruke sa tekstom 734 na broj 3030 ili uplatom na dinarski račun 160-555322-85.

[wonderplugin_slider id=185]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here