Pomoć najugroženijem stanovništvu

Crveni krst Bačka Palanka

2964

Volonteri Crvenog krsta Bačka Palanka su sa predsednikom opštine Branislavom Šušnicom u ponedeljak, 6. januara obišli najugroženije stanovništvo i podelili im prehrambene pakete ulepšavši im bar malo božićne praznike.


– Hteli smo da se uverimo kako pojedine porodice stvarno žive i da im, na neki način, olakšamo praznike, kaže predsednik opštine Branislav Šušnica. – Svakako da se nećemo zaustaviti na ovome i ove godine ćemo u saradnji sa Crvenim krstom Bačka Palanka obilaziti naše ugrožene sugrađane.

Sekretar Crvenog krsta Bačka Palanka Branislav Šobot izjavio je tom prilikom da ova organizacija konstantno obilazi najugroženije stanovništvo na terenu i pomaže u skladu sa svojim mogućnostima.

[wonderplugin_slider id=188]

 

– U komunikaciji smo stalno sa predsednikom Opštine koji četvrtkom prima građane. Obišli smo nekoliko ugroženih porodica i ovo je odličan primer dobre prakse u lokalnoj samoupravi. Mandat Crvenog krsta i jeste da pomaže najugroženijem stanovništvu i to je ono što mi maksimalno radimo. Ponosimo se izuzetno dobrom saradnjom sa lokalnom samoupravom i ovo je dobra prilika da se javnost uveri kakva je stvarna situacija na terenu i šta mi to u stvari radimo. Svake godine se trudimo da sa lokalnom samoupravom tu realnu sliku na terenu promenimo i mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo, kaže Šobot.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here