Drugo mesto nije imperativ, ali…

Fudbaleri “Starog grada” na kraju jesenje polusezone VFL – Sever četvrti

1237
Marko Nešticki

Na kraju jesenjeg dela prvenstva Vojvođanske lige –Sever fudbaleri OFK “Starog grada” su zauzeli četvrto mesto sa 28 osvojenih bodova.


Bačkopalančani su u petnaest prvenstvenih kola osvojili dvanaest bodova manje od jesenjeg prvaka “Sloge” iz Čantavira, a drugoplasirana ekipa “ČSK Pivara” iz Čelareva ima tri boda više od sastava iz Bačke Palanke.

– Proteklu polusezonu smo, kao novajlije u ligi, odigrali veoma dobro. Senku na naše rezultate bacila je utakmica sedmog kola kada smo ugostili “Slogu” iz Čantavira. Naime, ovaj susret je prekinut pri našem vođstvu od 1:0, da bi kasnije bio registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist gostujuće ekipe.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Ovakav, po nama nepravedan, epilog uzrokovao je potom seriju naših slabih rezultata. Međutim, nakon toga smo se „trgli“ i koliko – toliko uspeli da se oporavimo, kaže Marko Nešticki, šef stručnog štaba OFK “Starog grada”.

Bačkopalančani će pripreme za nastavak prvenstva početi 27. januara. Sa ekipom će kao i tokom minulog jesenjeg dela prvenstva raditi istovetni stručni štab uz svesrdnu podršku Milana Mitrovića.

– Tokom zime pokušaćemo da se pojačamo. Na vidiku već imamo četiri fudbalera koji bi trebali postati naši članovi. Nastojaćemo da pojačanja u naš klub stignu do starta predstojećih priprema. Za sada je izvesno da je naše redove napustio Dragan Knežević koji je postao član “Budućnosti” iz Paraga. Naše ambicije u prolećnom delu prvenstva svode se na ostvarenje što boljeg plasmana. Pod uslovom da nam se ukaže šansa za osvajanje drugog mesta i učešća u baražu, nastojaćemo da je iskoristimo.

– Želim da istaknem da je klub sve svoje obaveze prema igračima izmirio. Za ostvarene rezultate tokom ove godine najzaslužniji su svakako igrači. Zasluga imaju i naši navijači, koji su nas bodrili ne samo u Bačkoj Palanci, već i na gostovanjima, naglasio je na kraju Marko Nešticki

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here