Trijumfovali „Bjeloši“

Završen turnir za pionire u malom fudbalu "Krila Krajine 2020."

1516
Ekipa “Prodaja bicikala Bjeloš”

Devetnaesti turnir u malom fudbalu za pionire “Krila Krajine 2020.” okončan je podelom nagrada i priznanja.


Poslednjeg takmičarskog dana odigrane su utakmice za prvo i treće mesto u svih pet uzrasnih kategorija. U najmlađoj uzrasnoj grupi, 2011./12. prvo mesto je nakon pobede od 1:0 nad ekipom “Krila Krajine 2011.” pripalo sastavu „Lider 2011.“

Za pobedničku ekipu igrali su: Stevanović, Matković, Marjanović, Prelić, Ilić, Manasijević, Batrićević, Jokanović i Nikolić. Treće mesto pripalo je ekipi „Krila Krajine – Kafe bar Alo“ koja je savladala „Bačku 2011.“, boljim izvođenjem penala sa 3:1.

Finalnu utakmicu u kategoriji 2009./10. odigrali su „ČSK“ i „Bata taksi – Krila Krajine“. Pobeda je pripala ekipi iz Čelareva sa 1:0. Za „ČSK“ su nastupili: Vojnović, Lovre, Knežević, Milović, Radanović, Daljević, Kovačević i Zahorec.

Treće mesto osvojila je ekipa „Bačka plavi“ koja je trijumfovala nad sastavom „Krila Krajine MIG elektronik“ sa rezultatom 3:0. Titulom pobednika turnira u uzrasnoj grupi, 2007./08. okitila se ekipa „Prodaja bicikala Bjeloš“ koja je u finalnom susretu savladala „Krila Krajine MIG“ sa 4:3, boljim izvođenjem penala.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Za ekipu „Prodaja bicikala Bjeloš“ nastupili su: Drobac, Glamočak, Radun, Vojvodić, Gutić, Pjevac, Petković, Savić i Vurunić, a kao trener vodio i hje Nemanja Mitić. U susretu za treće mesto, „Radnički“ iz Sombora je pobedio „Hercegovac“ sa 6:0.

U uzrasnoj kategoriji 2005./06. u finalu su se sastale ekipe „Mesari Obrovac“ i „Auto servis Bata i sin“. Pobeda je pripala ekpi iz Obrovca rezultatom 2:1. Za pobednički tim su igrali: Petković, Kozomora, Vlaisavljević, Kopanja i Aleksić.

Susret za treće mesto između „Mladosti BP“ i „Stare dame“ Novi Sad nije odigran, zbog zauzetosti novosadskih fudbalera, pa je ovaj meč registrovan službenim rezultatom 3:0 (pf), U najstarijoj uzrasnoj grupi 2003./04. u finalu susretu igrale su ekipe, „Euro tok“ i „Pirat lamadre“. „Euro tok“ je pobedio rezultatom 3:0, a za osvajača prvog mesta su igrali: Krndija, Rokvić, Nemanja Trifunović, Pajkanović, Ognjen Trifunović, Marinković i Štrbac.

U susretu za treće mesto su „Lavovi Čelarevo“ sa 4:3 pobedili “Orlove“. Vredi napomenuti da su u uzrasnim grupama 2003./04. i 2007./08. trijumfovale ekipe koje treniraju i rade u okviru OFK „Bačke“ iz Bačke Palanke. Tri najbolje plasirane ekipe u svim kategorijama su nagrađene peharima i medaljama. Organizacija turnira bila je veoma dobra, a obavili su je treneri ŠF „Krila Krajine“. Utakmice na turniru vodile su sudije Petar i Miloš Dražić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here