Uspešna godina iza nas

Iz Odbojkaškog kluba "Panonija"

1194

Odbojkašice „Panonije“ su prvi deo drugoligaške sezone okončale na odličnom drugom mestu sa osam pobeda i jednim porazom uz 23 boda, samo dva manje od lidera „Bagljaša“.


To je rezultat za svaki respekt koji je malo ko očekivao iako su ambicije bačkopalanačkih odbojkašica ove sezone bile usmerene kao plasmanu u sam vrh tabele Druge lige Srbije – Sever.

– Pre početka ove sezone postavili smo ambiciozan cilj, da se sa ovom mladom ekipom plasiramo među prve tri ekipe u ligi. Ovo nam je četvrta sezona u ovom zahtevnom takmičenju i dobro poznajemo ostale ekipe. Takođe, primetan je napredak u igri i sazrevanje pojedinaca i ekipe. Tijana Đurković, Mila Savić, Milica Knežević i libero Nevena Kolbas su ove sezone u odličnoj formi. Stoga i ne čudi naš odličan rezultat u prvom delu sezone. Nadam se dobrim igrama i u nastavku prvenstva, kaže Stevan Nikolajević iz OK „Panonija“.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Ove sezone se „Panonija“ pojačala sa iskusnom odbojkašicom Marinom Jovanović iz Novog Sada, a došlo je do promene i u trenerskom delu. Naime, Natašu Borki zamenio je na mestu trenera Miloš Šatora.

Uspeh seniorki „Panonije“ upotpunile su pionirke koje su već ispunile ovosezonski cilj plasiravši se među 24 najbolje ekipe u Vojvodini.

– U ovoj sezoni su nam ambicije slabije jer imamo potpuno novu generaciju kojoj nedostaje mnogo iskustva, treninga i motivacije. Ostvareni rezultati pionirske ekipe do sada pripadaju prošlim generacijama. Nije dovoljno biti član ove ekipe pa da uspeh bude zagarantovan. Međutim, i u ovoj generaciji ima dosta talentovanih igračica, ali treba biti strpljiv. Trenutno se borimo sa početničkim greškama i velikom tremom, što je potpuno razumljivo, dodaje Nikolajević.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here