Fudbaleri Bačke iz Bačke Palanke upalili motore: Ciljaju povratak u elitnu ligu

944
Foto: Dnevnik

Prozivku fudbalera OFK Bačke obavio je šef stručnog štaba Dejan Rađenović.


U drugi deo prvoligaške sezone ulaze sa ciljem da osvoje jedno od prva dva mesta i da se plasiraju u elitnu ligu.

– Pripreme smo počeli u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na jesenji deo prvenstva. Neki igrači su otišli, a sa druge strane imamo novajlija. Međutim, spisak novajlija još nije završen, čekamo tri – četiri iskusnija igrača da potpišu za naš klub. Reč je o kvalitetnim fudbalerima koji su nam potrebni kako bismo naše želje sproveli u delo. Sa starosedeocima i novajlijama upustićemo se u borbu za povratak u Superligu – najavio je Rađenović.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Deo priprema biće obavljen u Puli, a na put se kreće 2. februara.

– U Puli su uslovi za rad izvanredni, provešćemo tamo dvanaest dana i odigrati tri utakmice. Verujemo da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstvene trke. Pripreme u Puli su od velikog značaja, jer ako na njima odradimo planirano možemo da računamo na povratak u elitu – kazao je Rađenović.

Direktor kluba Srđan Ilibašić predstavio je novajlije i najavio rad u pripremnom periodu.

– Svi igrači su uspešno prošli testove, u Bačkoj Palanci treniraćemo do 2. februara, da bi se zatim preselili u Pulu. Za sada su u naš klub stigli Milenko Škorić, Mladen Lukić, Danilo Aleksić, Miloš Zličić, Sava Radić i Marko Pantić. Lista dolazaka nije zaključena, nastojaćemo da dovedemo jednog iskusnijeg igrača na poziciji štopera, zatim levog i desnog bočnog. Neka imena su u opticaju, ali ne bih još uvek da ih spominjem. Uglavnom, pojačanja će sigurno još biti, Bačka je ozbiljan klub koji je po svim aspektima zaslužuje da igra Superligu – kazao je Ilibašić.

[wonderplugin_slider id=179]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here