Pozorišne predstave za decu u Gradskom bioskopu

Kulturni centar Bačka Palanka

1280

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci tokom februara biće prikazane dve pozorišne predstave za decu.


U subotu, 1. februara u 17.00 časova biće odigrana pozorišna predstava za decu „MALA PRINCEZA“ u izvođenju Dramskog studija „ARS LIBERI“ iz Bačke Palanke.

Predstava „MALA PRINCEZA“ je urađena po tekstu Ksenije Stojanović i govori o razmaženoj princezi koja, želeći da se uda, postavlja uglednim proscima skoro nemoguće uslove od kojih je najvažniji da znaju da pevaju. Iz tog pevačkog duela pobedu odnosi mlinarev sin i postaje carski zet.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Predstava je namenjena uzrastu učenika od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, traje 40 minuta i u njoj učestvuje pet glumaca. Kostimi su raskošni, a scenografija originalna.

U Gradskom bioskopu, u subotu 15. februara u 17.00 časova biće odigrana pozorišna predstava za decu „LUCKASTI KLOVNOVI“.

Predstava „LUCKASTI KLOVNOVI“ je izuzetno vesela i duhovita, puna muzike i interakcije sa decom.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Dva klovna, Toto i Tati, pripremili su program. Zavrzlama nastaje kada oboje u isto vreme žele da nastupe, da zabavljaju decu! Ko od njih ima prednost? Ko će se povući? Počinje nadmetanje u klovnoraju, a deca su žiri koji odlučuje ko će odneti pobedu. Na kraju ipak uz dečiju pomoć shvataju da smeha nikad nije dovoljno i da ima mesta za oba klovna.
Obilje muzičkih songova, maštovite i duhovite koreografije stvaraju veselu atmosferu i čine ovu predstavu veoma gledljivom za decu svih uzrasta.

U predstavi igraju glumci Srpskog Narodnog Pozorišta Sanja Ristić Krajnov i Jugoslav Krajnov. Predstava traje oko 30 minuta.

Cena ulaznice za predstave za decu je 250 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here