Prvo mesto za ekipu „Ulica Mladena Stojanovića“

Završen turnir u malom fudbalu "Trofej Čelareva 2019/2020."

851

U Čelarevu je 11. januara nakon deset takmičarskih dana završen tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Čelareva 2019/2020.“


Turnir je održan u okviru takmičenja ulica Čelareva. Nastupilo je sedam ekipa, a prvo mesto pripalo je ekipi „Ulica Mladena Stojanovića“. U finalu je ova ulica pobedila sastav „Ulica Janka Čmelika“ sa 8:7 (4:4).

Za pobedničku ekipu nastupili su: Majkić, Radišić, Šoven, Krstanović, Slavik, Štajfer, Bičanski i Đumić. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Slobodan Krstanović, najubojitiji strelac turnira je Jovan Šoven, a za najpouzdanijeg čuvara mreže proglašen je Zoltan Ileš.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Najboljima u pojedinačnoj konkurenciji dodeljeni su pehari, dok su tri najbolje plasirane ekipe osim pehara dobile i novčane nagrade u iznosu od 30, 20 i 10 hiljada dinara. Treće mesto osvojila je ekipa „Ritić“ koja je u borbi za poziciju broj tri savladala „Ulicu Milana Atlagića“ sa 7:2.

Četvrtoplasirani sastav osvojio je vaučer u vrednosti od pet hiljada dinara. Utakmice na turniru odigrane su fiskulturnoj sali OŠ „Zdravki Čelar“, a pratilo ih je u proseku oko 150 gledalaca. Finalno veče u sali je bilo prisutno oko 300 ljubitelja malog fudbala. U predigri finalne utakmice sastali su se veterani „ČSK Pivare“ i „Budućnosti“ iz Gložana. Pobeda je pripala ekipi Gložancima sa 5:2.

Utakmice na turniru vodile su sudije Marko Bojanić iz Bačke Palanke i Ljudovit Dudok iz Gložana. Organizator turnira bilo je Udruženje građana „ČIB“ Čelarevo.

[wonderplugin_slider id=179]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here