Turistička ponuda Bača na predstojećem sajmu turizma u Beogradu

548
Foto: TOO Bač

Turistička organizacija opštine Bač će u periodu od 20.2. do 23.2.2020. svoju ponudu predstaviti na najvećem turističkom događaju u Srbiji, 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se ove godine održava pod sloganom „Put pod noge“.


Upravo inspirisani putovanjima na daleke destinacije, Turistička organizacija opštine Bač je odlučila da, osim standardne ponude Bača i obilaska kulturno-istorijskih lokaliteta koji nemo svedoče o slavnoj prošlosti ravničarskih prostora i nezaobilazne gastronomije, potencijalnim gostima ponude i nešto više.

Beg od svakodnevnog tempa života, posetiteljima omogućava da u nekoj od pecaroških oaza dožive netaknutu prirodu Bača ili pak posete zanimljive manifestacije koje se ovde odvijaju, na udaljenosti od Novog Sada od svega sat vremena vožnje automobilom i 120 minuta od Beograda.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Direktorica Turističke organizacije opštine Bač, Marina Balaban, naglašava da moderni turista 21. veka želi aktivan odmor koji će upotpuniti ličnim afinitetima, polazeći od želje da se vrati prirodi do obilaska spomenika kulture, relaks programa ali i uživanja u opuštajućoj ruralnoj atmosferi, te autentičnom ambijentu vojvođanskih noći.

Za agencije koje se bave organizovanjem ekskurzija na teritoriji Srbije, pripremili su  specijalizovane programe za decu koji se realizuju u saradnji sa Muzejskom jedinicom Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ iz Bača, te mali istraživači imaju mogućnost da zajedno sa arheolozima proučavaju sve tajne njihovog posla.

Turistička organizacija opštine Bač svoju ponudu predstavlja na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom opštine Bački Petrovac, čime tradicionalno želi da doprinese kvalitetnijoj i boljoj promociji ove dve opštine koje umnogome predstavljaju istoriju Vojvodine u malom.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here