Okupljanje „Prijatelja“ u maju

793
Foto: Getty Images

Specijalno okupljanje junaka popularne serije „Prijatelji“ Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija zakazano je za maj ove godine na kanalu HBO Max, saopšteno je u petak.


Dejvid Švimer, Kortni Koks, Dženifer Aniston, Metju Peri, Lisa Kudrou i Met Leblank okupiće se ponovo u specijalnom „striming servisu“, a to su potvrdili i glumci na svojim instagram profilima.

– Pretpostavljam da ćemo ovu epizodu moći da nazovemo onom gde su svi ponovo zajedno, rekao je Kevin Rili, direktor sadržaja HBO Maxa, prenosi CNN.

[wonderplugin_slider id=181]

 

Prva epizoda serije Prijatelji emitovana je 22. septembra 1994. Nakon 10 godina snimanja i isto toliko sezona pala je poslednja klapa, a 6. maja 2004. objavljena je poslednja epizoda.

Serija je imala milione obožavalaca širom sveta, kako nekada tako i danas, ali sigurno da su posebnu čar osetili oni koji su imali sreće da budu među 300 onih koji su prisustvovali snimanju serije. Glumci kažu da je to bila dobra ideja jer su odmah mogli da vide reakcije, da li fore prolaze i šta bi eventualno menjali.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here