Osam medalja za karate klub „Kizami“

1023

U nedelju, 23.02.2020. godine u Futoškoj hali sportova održan je peti po redu „Kup Novog Sada“ pod organizacijom karate kluba „Šotokan 021“ iz Novog Sada uz podršku Šotokan karate saveza Srbije.


Na turniru je učestvovalo 670 takmičara iz 53 kluba iz Srbije, Rumunije, BiH, Slovenije, Austrije, Italije i Mađarske, takođe, učešće uzeo je i karate klub Kizami iz Bačke Palanke sa svojih 14 takmičara, a osvojeno je ukupno 8 medalja: 3 zlatne, 1 srebrna i 4 bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su Ganić Miloš, Radmilović Strahinja, Knežević Luka. Srebrno odličje ponela je Kovačević Vera, a bronzu Petrić Jovana, Šešum Luka, Novković Milica, Ivanović Miljana.

[wonderplugin_slider id=136]

 

„Turnir je protekao odlično. Domaćini su se potrudili maksimalno da kvalitet turnira podignu na viši nivo iz godine u godinu u čemu su i uspeli, a tome svedoči broj takmičara koji je učesvovao i napunio halu sportova. Zadovoljni smo sa uspehom naših takmičara na ovom turniru, konkurencija je bila jaka, ali su uspeli da se izbore za odličja. Uprava kluba čestita svima na osvojenim medaljama“, kažu iz KK Kizami.

I ovoga puta najzapaženiji bio je Ganić Miloš, borac kizamija koji je još jednom pokazao dominaciju u svojoj kategoriji pobedivši trojicu svojih protivnika i zasluženo osvojio zlatnu medalju.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here