Pobeda i poraz za KK „Feniks“

318

Mlađi pioniri 2008-09 Košarkaškog kluba „Feniks“ gostovali su ekipi KK „Sivac“.


Feniks je odlično otvorio ovu utakmicu, odličnom odbranom i efikasnim napadom uspeli su da stvore razliku od 16:4. U drugom periodu na samom početku razlika se povećala, ali su domaćini u drugom periodu ovog dela zaigrali bolje i do poluvremena su uspeli da smanje razliku na 23:17.

Nastavak ovog susreta je protekao u nastojanjima domaćina da uhvati priključak. Uspeli su da do kraja trećeg dela da se još malo primaknu Feniksu na 33:29. U poslednjem periodu su igrači Feniksa ipak uspeli da iskontrolišu minimalnu prednost koju su stekli i pobeđuju sa 39:35.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Najmlađi 2010-11 su igrali u Sremskoj Kamenici protiv ekipe KK „NS Basket“. U prvom poluvremenu se vodila izjednačena borba, nijedna ekipa nije uspela da stekne prednost, u nastavku ekipa NS Basketa uspeva da do poluvremena stekne minimalnu prednost od 18:15.

U ovom meču je treći period odlučio pobednika, veoma agresivnom igrom i u velikom procentu pogođenim šutevima na koš domaćini su stekli veliku prednost od 32:17. Do kraja meča su uspeli da iskontrolišu rezultat i pobede sa 41:22.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here