Prave ekipu za narednu sezonu

Fudbaleri „Orlova BP“ se pripremaju od 1. februara

1701

Fudbaleri „Orlova BP“ se pripremaju za prolećni deo prvenstva još od 1. februara. Podsećamo da se prvi tim Palančana ove sezone po prvi put takmiči u MFL Bačka Palanka gde su ove jeseni ostvarili sasvim solidne rezultate za debitanta.


U dvanaest odigranih utakmica su „Orlovi BP“ ostvarili po tri pobede i remija i šest poraza i zauzeli su deveto mesto sa 12 bodova.

Prema rečima trenera prvog tima „Orlova BP“ Ivana Beleca, pripreme se sprovode u Bačkoj Palanci i Karađorđevu.

– Imamo određenih promena u igračkom kadru ove zime. Napustio nas je samo Jarić koji je prešao u „Bački Hajduk“ u Bačko Novo Selo, a što se tiče dolazaka tu smo bili znatno aktivniji. Pojačali su nas Svetozar Maletin i David Fodora, omladinci „Krila Krajine“, zatim Nenad Jovicki iz „Budućnosti“ iz Paraga, a priključili su nam se i Lazin i Jelić.

– Ipak, najveće pojačanje za nas su svakako kadeti 2003. godište koje smo priključili prvom timu. To su Antonić, Prole i Bundalo. Sada u klubu imamo čak devet igrača od 16-17 godina koji predstavljaju budućnost kluba, kaže Ivan Belec.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Što se tiče ambicija kluba u prolećnom delu sezone, cilj „Orlova BP“ je uigravanje ekipe za naredno prvenstvo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Bačka Palanka.

– Naš plan je da „Orlovi BP“ za dve sezone imaju prvi tim sačinjen od mladih igrača iz našeg omladinskog pogona. Za sada smo na dobrom putu da to i ostvarimo, dodaje Belec.

Palančani su 9. februara odigrali prijateljski meč sa ekipom „Budućnosti“ iz Gložana i pobedili sa 4:1. Do početka prolećnog dela prvenstva planiraju odigravanje još četiri kontrolna susreta sa ekipama „Neština“, „Budućnosti“ iz Paraga, „Bačkom“ iz Despotova i „Borcem“ iz Vizića.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here