Poziv za učešće u projektu „Mladi u turističkoj industriji“

370

BAČ: Turistička organizacija opštine Bač poziva sve zainteresovane da se aktivno uključe u projekat „Mladi u turističkoj industriji“ koji nudi podršku za uspešnu tranziciju mladih tokom ili nakon školovanja ili, na tržište rada.


Realizuje se u opštinama Bač, Negotin, Bajina Bašta, Nova Varoš, Savski venac (Beograd), Raška, Niš i Bečej. Ciljna grupa su mladi iz teže zapošljivih grupa, ugrožene grupe kao i mladi koji se još školuju dok je fokus projekta zapošljavanje mladih.

Činjenica da je turizam važan pokretač ekonomskog i društvenog razvoja, cilj ovog projekta je da se mladima pruži šansa da u svojoj zemlji nauče sve što im je potrebno za uspešno pokretanje i vođenje održivog poslovanja iz oblasti turizma ali i u ostalim privrednim područjima.

[wonderplugin_slider id=154]

 

Projekat je finansiran sredstvima Evropske unije i kofinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije i sprovodi ga udruženje „Srbija za mlade“ i opština Negotin.

Turistička organizacija opštine Bač, kao predstavnik projekta u Baču, 27. i 28. februara od 11:00-13:00 časova, u Edukativnom centru, ul. Bačka tvrđava br. 12, organizuje dva, od ukupno pet treninga, na kojima će se realizovati obuke: obuka za preduzetništvo u turizmu i obuka za sticanje praktičnih znanja i veština za rad u turizmu.

Projekat se sprovodi u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, lokalnim centrima za socijalni rad i kancelarijama za mlade, dok će treninge sprovoditi eksperti i uspešni preduzetnici u turizmu iz različitih oblasti.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here