Repertoar u Gradskom bioskopu od 05. do 15.03.

1157

U Gradskom bioskop u Bačkoj Palanci biće prikazana četiri hit filma. 


U četvrtak i petak, 05. i 06. marta od 17.00 i 19.00 časova, subotu 07. marta od 19.00 časova kao i 14. marta od 16.00 časova biće prikazan animirani film „TAJNA IZGUBLjENOG KRALjEVSTVA“.

Sadržaj:

Crtani film prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu inteligentnih životinja Torifanta koje umeju da govore, ali žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na opasno putovanje u potrazi za mitskim kraljevstvom svoje vrste, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu.

U Gradskom bioskopu 5. 6. i 7. marta od 21.00 čas biće ponovo prikazana ljubavna drama
„LED 2“.

Sadržaj:

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetničkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

U bioskope stiže novi filmski hit sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Film „HOTEL BEOGRAD“ u bioskope stiže 12. marta 2020. godine, a u Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci biće prikazan 12. i 13. marta u terminima od 16.00 18.00 i 20.00 časova kao i 14. i 15. marta u terminima od 18.00 i 20.00 časova.

Sadržaj:

Hotel Beograd je filmska komedija realizovana u rusko-srpskoj koprodukciji.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela „Eleon“, Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će sazreti. Paša, srpski zavodnik i veseli momak živi neznajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu, višemilionsku!

Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom. Dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu. U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno… a možda ne, zbog budućeg svekra, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

U Gradskom bioskopu 15. marta od 16.00 časova biće prikazan film „NAPRED“ u 3d projekciji sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:

Smešten u svet fantazije, film „Napred“ prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

Ulaznice za sve filmske projekcije se mogu kupiti svakog radnog dana u Galeriji Kulturnog centra od 8.00 do 14.00 časova po ceni od 250 dinara kao i na blagajni bioskopa na dan projekcije. Karte se mogu i rezervisati na brojeve telefona 064/88 22 151 ili 064/88 22 161.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here