U Bačkoj Palanci bez plaćanja vrtića tokom vanrednog stanja

1131

BAČKA PALANKA: Tokom vanrednog stanja roditelji dece koji koriste usluge PU „Mladost“ iz Bačke Palanke, oslobođeni su svih obaveza prema ovoj ustanovi, rekao je direktor Goran Šatara. 


On je pozdravio sve mališane koji su trenutno na prinudnom odmoru i podsetio roditelje da budu u komunikaciji sa vaspitačima, a onima kojima je potrebna dodatna podrška stručnih saradnika, da se jave.

„Što se tiče aktivnosti koje mi sprovodimo u ovom periodu, tu je puna podrška i roditeljima i deci. Zamolio bih roditelje da kontaktiraju svoje vaspitače, a vaspitači su već preko grupa kontaktirali roditelje. Vaspitači su u obavezi da daju plan igara i aktivnosti. Ako postoji potreba za podrškom od strane stručnih saradnika, na raspolaganju su dva pedagoga i psiholog, potrebno je samo da se roditelji jave“, rekao je Šatara.

On dodaje da se podrazumeva da u vreme vanrednog stanja, od momenta kada su deca prekinula sa dolaskom u vrtić, ne postoje nikakve obaveze roditelja prema ustanovi.

[wonderplugin_slider id=26]

 

„Takođe, podsećam da postoji mogućnost upisa dece i elektronski preko usluge e-vrtić, a ukoliko neko ne uspe na taj način da upiše dete, ostavićemo mogućnost, kad sve ovo prođe, da i ti roditelji ne budu oštećeni“, dodao je Goran Šatara.

Direktor PU „Mladost“ zamolio je sve naše sugrađane da poštuju mere Vlade i da ostanu u svojim kućama.

„Brinite o svom zdravlju i zdravlju drugih. Iskreno se nadam da će ovo brzo da prođe i da ćemo pobediti ovu pošast“, naglašava naš sagovornik.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here