Donacija kompanije „AD Podunavlje“ Crvenom krstu Bačka Palanka

2266

BAČKA PALANKA: Kompanija AD „Podunavlje“ iz Bačke Palanke donirala je danas (06.04.) pakete pelena Crvenom krstu Bačka Palanka. 


Branislav Knežević

Branislav Knežević iz ove bačkopalanačke kompanije kaže da se AD „Podunavlje“ uvek trudilo da u teškim vremena pomogne lokalnoj zajednici.

„Tokom prošle nedelje obezbedili smo 8,5 miliona dinara koje smo uplatili Vladi Republike Srbije i ta sredstva će biti iskorišćena za nabavku medicinske opreme. Sad smo donirali 500 paketa pelena i za Bačku Palanku, ali i za Crveni krst u Kovinu“, rekao je Knežević.

On dodaje da je kompanija AD „Podunavlje“ obezbedila je i sedam zaštitnih odela za radnike hitne pomoći Doma zdravlja „Dr Mladen Stojanović“.


Branislav Šobot

Sekretar Crvenog krsta Bačka Palanka, Branislav Šobot zahvalio se čelnim ljudima kompanije AD „Podunavlje“ koja je donirala pakete pelena i najavio da će narednih dana ovi paketi biti podeljeni onima kojima su potrebni.

„Ovo je dobar primer društvene i socijalne odgovornosti pogotovo u ovim teškim vremenima. Ovo je početak jedne dobre saradnje između Crvenog krsta i AD „Podunavlja“, istakao je Branislav Šobot.


 

Branislav Šušnica

Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica takođe se zahvalio na donaciji i podsetio da je Opština Bačka Palanka u saradnji sa Crvenom krstom od početka vanrednog stanja već podelila pakete hrane i hemije ugroženom stanovništvu u opštini Bačka Palanka.

„Trenutno se, u saradnji sa Crvenim krstom i Kancelarijom za mlade Opštine Bačka Palanka, pakuju paketi za penzionere sa primanjima nižim od 30.000 dinara, a tih penzionera u našoj opštini ima preko 8000. Nadam se da ćemo u narednih sedam do deset dana završiti posao i podeliti i ove pakete“, rekao je Šušnica.

Pogledaj: Kršili policijski čas u Bačkoj Palanci, kažnjeni visokim novčanim kaznama

 

 

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here