Kada će biti održan poljoprivredni sajam u Novom Sadu?

861
Foto: RTV (Zoran Dejanović)

Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 19. do 25. septembra 2020. godine, potvrdio je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

„Predvideli smo termin od 19. do 25. septembra, ukoliko se sve u vezi sa pandemijom smiri u narednih mesec dana. Što se sajamske industrije tiče, tokom jeseni će biti veoma napeto. Pretpostavljam da će Beogradski sajam, kao i mi, manifestacije koje nisu održane organizovati na jesen. Siguran sam da će tim putem ići i evropski i svetski sajmovi. Efekat će biti manji, ali mislim da bi mogli da organizujemo korektan Poljoprivredni sajam“, rekao je Cvetković, prenosi eKapija.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Dodao je da očekuje da će oni koji su novac uplatili prihvatiti da se pojave u novom terminu.

„Pre tri nedelje smo dobili avans iz Turske. Zemlja partner, Češka, uplatila je celokupni iznos. I naši domaći izlagači su iskoristili terminske popuste u decembru, januaru i februaru. Praktično do kraja marta su izlagači uplaćivali. Imam utisak da postoji optimizam kod izlagača da bi sajam u novom terminu bio zamajac za pokretanje privrednih aktivnosti u sferi agrobiznisa“, kaže Cvetković.


Možda će Vas zanimati:

Odluke Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bačka Palanka

»BAP – INVENT 2020« će biti organizovan u elektronskom obliku

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here