U Vojvodini prema podacima sa sajta Covid19.rs ima 511 obolelih

1548
Getty Images, foto: danas.rs
Na sajtu www.covid19.rs pojavili su se novi podaci o broju obolelih koji pokazuju da u Vojvodini ima 511 zaraženih virusom korona.
GRAFIKA: U Vojvodini prema podacima sa sajta Covid19.rs ima 511 obolelih
Foto: 021.rs

Novi podaci su se pojavili samo dva dana nakon prethodnih, a kako je ovo ažuriranje treće za nedelju dana čini se da su na republičkom nivou počeli da redovnije objavljuju podatke, koji se iz svih delova Srbije šalju Insitutu Batut. Prema ovim podacima, u Vojvodini je došlo do povećanja broja obolelih za 39, što se otprilike poklapa sa podacima o novozaraženima za period 15-17 aprill, koji su pokazali da je na području Vovjodine bilo oko 30 novoobolelih i o kojima je 021.rs pisao OVDE.

Koliko se može primetiti, porast obolelih je uglavnom zabeležen u nekoliko opština u južnom Banatu, jer u Pančevu sada ima 66 u odnosu na ranijih 58 obolelih, Vršcu 37 u odnosu na 33, a Kovačici 11 prema prethodnih sedam, a pojavila se i Bela Crkva sa devet slučajeva. U Novom Sadu sada ima 94 obolela, što je za tri više u odnosu na pre dva dana. U ostalim mestima broj obolelih uglavnom ima promena za jednog ili dva pacijenta više ili manje.

Koliko ima zaraženih u Vojvodini pogledajte u listi koja sledi, a kako je bilo pre dva dana pogledajte OVDE.

Ovome dodajmo i da poslednji podaci koje je saopštio Republički Krizni Štab OVDE i Pokrajinski Krizni štab OVDE, govore takođe da poslednjih dana dolazi do stabilizacije i smanjenja broja obolelih u Vojvodini tako da se on u periodu od nedelju dana kreće oko broja 500.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here