Bačka Palanka: Počinje naplata parkinga, pijace ponovo rade

Sa sednice Opštinskog štaba za vanredne situacije (utorak, 21. april)

3168

BAČKA PALANKA: Vanredna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Bačka Palanka, održana je danas, 21. aprila.


Na sednici su donete sledeće odluke:

Apeluje se na građane opštine Bačka Palanka da poštuju odluku o zabrani kretanja u periodu od 18.00 časova do narednog dana do 05.00 časova.

Naređuje se JKP „Komunalprojekt“-u Bačka Palanka da vrši naplatu parkinga na teritoriji opštine Bačka Palanka počev od utorka, 21. aprila 2020. godine.

Dozvoljava se rad svih pijaca na teritoriji opštine Bačka Palanka, uz poštovanje svih drugih donetih naredbi i obaveznu primenu svih mera zaštite.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Dozvoljava se rad poslodavcima iz oblasti pružanja usluga, poput automehaničarskih i vulkanizerskih radnji, obućara, krojača, hemijskih čišćenja, škola za obuku vozača, kao i poslodavcima iz oblasti trgovine na malo – knjižarama, trgovcima motornim vozilima, biciklima, nautikom, tehničkom robom i građevinskim materijalom uz poštovanje svih drugih donetih naredbi i obaveznu primenu svih mera zaštite.

Dozvoljava se građanima starijim od 65 godina da utorkom, petkom i nedeljom izlaze u šetnju u trajanju od pola sata u periodu od 18.00 časova do 01.00 čas posle ponoći, najviše 600 metara od mesta stanovanja.

Naređuje se rad svih trgovinskih objekata, prodavnica i pekara na teritoriji opštine Bačka Palanka počev od utorka, 21. aprila po sledećem principu:

  • Ponedeljak – četvrtak: od 07.00 do 17.00 časova
  • petak: prodavnice za građane starije od 65 godina od 04.00 do 07.00 časova i kasnije za ostale građane od 08.00 do 17.00 časova, a ostale prodavnice od 07.00 do 17.00 časova, uz poštovanje svih do sada donetih naredbi.
  • subota i nedelja: neradni dani.

Pogledaj: U opštini Bačka Palanka 15 zaraženih korona virusom

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here