Uvid u birački spisak za opštinu Bačka Palanka i onlajn

1472

Opštinska uprava Opštine Bačka Palanka obaveštava građane sa prebivalištem na teritoriji opštine Bačka Palanka da do 05. juna u ponoć, mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska, u cilju provere ličnih podataka upisanih u birački spisak i podneti zahtev za upis, brisanje, izmenu ili ispravku nekih činjenica, pogotovo ako su posle predhodnih izbora i zadnjeg ažuriranja biračkog spiska stekli punoletstvo, izvršili promenu ličnog imena, stalno se nastanili na području Opštine Bačka Palanka, izvršili promenu mesta prebivališta ili adresu stanovanja.


Uvid u birački spisak građani mogu izvršiti svakog radnog dana i subotom od 09:00 do 12:00 časova, u naseljenim mestima Obrovac i Pivnice u zgradama mesnih kancelarija, a u Bačkoj Palanci u zgradi Skupštine opštine, kancelarija broj tri.

[rev_slider alias=“slider-1″][/rev_slider]

 

Proveru je moguće izvršiti i elektronskim putem na upit.birackispisak.gov.rs. Posle zaključenja biračkog spiska, upis i promene u biračkom spisku se mogu izvršiti samo putem Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu najkasnije 72 časa pre dana određenog za održavanje izbora, podnošenjem zahteva neposredno ili preko Opštinske uprave.


Pogledaj: Izbori će biti održani 21. juna

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here