Obrovac: Staro zdanje u novom ruhu

Sanacija i krečenje Doma invalida rada

738
Foto: Aleksandar Milutinović/flickr.com

Organizacija Saveza invalida rada u Obrovcu za vreme trajanja vanrednog stanja u dozvoljeno vreme izvršila je sanaciju i krečenje svog objekta Doma invalida rada u kojem je zabranjeno starenje.


Zahvaljujući pre svega predsedniku Invalida rada iz Bačke Palanke Nedeljku Baćini, objekat je dobio potpuno nov izgled. Ovu akciju su pozdravili i građani Obrovca kao i korisnici ovih prostorija koji su se složili da bi ovakvih akcija trebalo da bude više.

Posebno se mora istaći nesebično zalaganje Branka Vujakovića koji je krečenje i sanaciju sam odradio volonterski, svojim rukama kako on kaže. Gosti objekta većinom penzioneri imaju samo reči pohvale za ovu akciju i za angažovanje Vujakovića. Objekat je osvežen, uređen i sada penzioneri i ostali građani mogu da se druže, igraju šah, domine, bilijar i balote u mnogo lepšem prostoru.

[rev_slider alias=“norland-1″][/rev_slider]

 

Teren za balote je dobio i dva nova reflektora tako da se sada mogu igrati i organizovati takmičenja bez obzira na doba dana. Tako je 10. maja direktor Gerentološkog centra dr Milan Bajić kao veliki zaljubljenik balota bio jedan od učesnika događaja.

Na kraju ćemo istaći da se posebno pozdravlja angažovanje u ovom objektu Branka Vujakovića za rad kluba, održavanje higijene, pogotovo u ovo vreme vanrednog stanja i primene vanrednih mera što se tiče zaštite i dezinfekcije u borbi protiv korona virusa kojih se veoma disciplinovano pridržavaju svi penzioneri i građani Obrovca.


Pogledaj: Šta se iskopava u obrovačkoj crkvi? (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here