Rađa se nova grana turizma – cikloturizam u Bačkoj Palanci i Baču (VIDEO)

985

Uz nadamo se vinsku rutu, u doba kada su nam putovanja preko granice otežana, jedna posebna grana turizma, konačno će dobiti svoju priliku. U pitanju je cikloturizam. Koja mesta obići i kako organizovati svoju cikloturu.

Svako mesto u Vojvodini koje posetiš imaš i šta da vidiš u njemu i to na potpuno drugačiji način ako ideš biciklom, kaze Sanja Homa, koja je proputovala celu Vojvodinu na biciklu.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Bilo da je u pitanju Vršac, FG, Bačka Palanka,Bela Crkva, Zrenjanin, Bač ili Apatin- ne obilaziš centar – napominje Sanja, već sve ono što jedno mesto obuhvata, taj prirodni deo, okolinu i to je bogatsvo svakog Vojvođanskog mesta.

Iz Turističke organizacije Vojvodine, ove godine upravo promovišu cikloturizam na severu naše zemlje i nude sve informacije kako bi svaki biciklista mogao da kreira svoju jedinstvenu cikloturu.

Info centar Turističke organizacije Vojvodine, počinje sa radom od sledeće nedelje i tu se mogu naći informacije koje se odnose na tri biciklističke EVROVELO rute. O smeštaju, lokalitetima, mapama uz sve neophodne brošure, kontakte, kao i priručnike koji se odnose na aktivni turizam u Vojvodini.


Možda će Vas zanimati:

Hrvati nesmetano mogu u Srbiju, a Srbi u Hrvatsku?

Bačkopalančani među najboljima u partizanskom višeboju

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here