Šta su puder obrve i zašto je ova tehnika toliko popularna?

1701

Trajna šminka je danas jedan od obaveznih estetskih tretmana. Gotovo da nema devojke koja nije uradila nešto od trajne šminke, a pogotovu da nije uradila trajnu šminku obrva.

Najpopularnija tehnika trajne šminke kada su obrve u pitanju je tehnika puder obrve. Trajna šminka u tehnici puder obrve je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujući svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.

https://www.instagram.com/p/CADT6VnJwmo/

U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), puder obrve daju nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata, a to su potpuno prirodne obrve, jake i glamurozne obrve, polutransparentne obrve.

 

Puder obrve je mnogo bezbednija i bezbolnija tehnika u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading). Kod tretmana “powder eyebrows” ili „puder obrva“ nema krvarenja, niti sukrvice, ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posledice.

 

https://www.instagram.com/p/CABPpFOBpVB/

 

Nakon ovog tretmana vaše obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da ste obrve šminkali mekom olovkom ili senkom. Takođe, nakon ovog tretmana zalečenje ide veoma brzo i bez posledica. Takođe treba naglasiti da naneta boja ne izbija, kao što je to slučaj kod klasičnog senčenja obrva. Ova tehnika senčenja obrva, takozvane puder obrve su t5ehnika koja odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve. Ono što žene najviše impresionira kada je ovaj estetski tretman u pitanju jeste to što  ističu da se ova vrsta trajne šminke obrva uopšte ne primećuje.

Kao najvažniju prednost ovog tretmana ističu to da je stalna i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od vašeg prirodnog pigmenta.

Puder obrve možete uraditi po ceni od 60e u salonu „MakeupJovana“ u Bačkoj Palanci.

 

[rev_slider alias=“prvi_test_slajder“][/rev_slider]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here