Novo u gradu: Za vaš vrhunski užitak – Gastro bar

8727
Gastro bar Bačka Palanka

Gastro bar je novootvoren restoran u Bačkoj Balanci, napravljen u industrijskom stilu, koji potpuno podseća na slične restorane u svestskim metropolama, a koji nudi hranu koja će vas sigurno osvojiti svojim ukusima.

Osim savršenog ambijenta, ovaj restoran nudi jela spremljena po jedinstvenoj recepturi, a cene su potpuno prilagođene vašem džepu.

gastro bar bačka palanka restoran brza hrana dostava

Gastro bar zapravo predstavlja spoj gde ljubitelji brze hrane mogu da uživaju u specijalitetima koje obožavaju, ali ni tradicionalisti koji više vole jela sa roštilja neće ostati uskraćeni za vrhunski užitak.

Ono što Gastro bar izdvaja od konkurencije jeste jedinstven ukus hrane koja se ovde priprema. Sastojci hrane su kvalitetni i brižljivo odabrani, tako da čak i čuveni garnirani sendvič ovde ima poseban ukus, koji morate probati.

Jedini u gradu nude komplet lepinju i to u dve različite varijante, klasičnu i sa pršutom.

Lepinje koje se služe u Gasto baru su domaće (koje sami prave) i uvek su sveže!

gastro bar bačka palanka restoran brza hrana dostava

Čak 16 vrsta pizza nalazi se u ponudi ovog restorana, a sa ponosom ističu da jedini u ponudi imaju Cezar pizzu, Karbonara, Spanać i Pizzu sa četiri vrste sira. Ni oni koji poste nisu zaboravljeni, oni mogu da biraju između posne Margarite, Vegetarijane, Tuna pizze i Fruti di mare.

Ono što možda niste probali, a što ovaj restoran nudi jeste omlet na testu u tri varijante (sa šunkom, slaninom i povrćem).

Pored toga što u prijatnom ambijentu možete da uživate u specijalitetima Gastro bara, hranu možete poručiti i preuzeti u restoranu, dok je u najavi i dostava hrane na kućnu adresu.

Gastro bar možete posetiti na adresi:

Trg bratstva i jedinstva 38 u Bačkoj Palanci (pored „Komunalprojekta“)

Pogledaj na MAPI. 

Kontakt telefon Gastro bara:

Mob: 063/583-885

Radno vreme Gastro bara :

Radnim danom: od 08:00h do 23:00h

Subotom: od 08:00h do 24:00h

Cenovnik Gastro bara: 

Cenovnik Gastro bar
Cenovnik Gastro bar

Sajt u pripremi: gastrobar.rs

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here