Veliki entuzijazam, želja i volja

Iz Kajakaškog kluba "Elit"

693

Odmah po ukidanju vanrednog stanja i ublažavanja mera od strane Vlade Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid 19, krenuli su i mladi kajakaši „Elita“ sa treninzima veoma ambiciozno puni entuzijazma, želje i volje za radom i novim uspesima.


– Iako je korona virus promenio tok priprema ekipe, sada se već može reći da smo nadoknadili ono što smo mislili da je propušteno, kaže trener mladih kajakaša „Elita“ Branislav Miškov.

– Odziv na treninzima je fantastičan, rad veoma požrtvovan i vredan. Posebno bih istakao jedinstvo naših takmičarki da se ceo ubrzani i kombinovani plan treninga sprovede u celosti.

– Četiri prošlogodišnje šampionke Nevena Sič, Adrijana Duvnjak, Lena Rokvić i Rada Rađenović su ove sezone dobile tri izuzetne i veoma perspektivne klupske drugarice koje će sigurno doprineti da se naša ekipa pionirki ove godine dokopa samog vrha lige. To su Anja Kajtez, Tatjana Kalajić i Mila Važić, a njihove ambicije su da budemo među prve tri ekipe u Pionirskoj ligi Srbije.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Miškov dodaje da se treninzi održavaju šest puta nedeljno, od ponedeljka do subote, pre i posle podne, ali se kajakašice „Elita“ i pored toga osećaju odlično.

– To je ono što nas raduje. Na treninzima se veslaju jednosedi, dvosedi i četverci. Novi čamac grupne posade četverca je nedavno stigao u naš klub, a „Elit“ će uskoro biti još bogatiji za jedan jednosed od poznatog mađarskog proizvođača Kabaija. On prati naš rad i rezultate koje naši takmičari ostvaruju u njegovim čamcima. Sve ovo što krasi naš klub, pre svega mislim na dobre takmičare, bilo bi još bolje i lakše kada bi sav naš trud i rad pomogla neka od firmi. Ta pomoć bi nam mnogo značila i u finansijskom smislu, ali bi nam omogućila da poboljšamo uslove u kojima radimo. Svi takmičari i članovi uprave kluba bili bi izuzetno zahvalni, a to bi opravdali sa rezultatima, dodaje Miškov.


Pogledaj: Reprezentativac Nikola Kalinić trenirao sa igračima KK „Feniks“-a

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here