Više javnih ličnosti zaraženo kovidom

1307
Foto: N1

Prema pisanju medija, više ličnosti iz sveta sporta, politike i javnog života poslednjih dana je zaraženo korona virusom.


Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je u četvrtak da je zaražen koronavirusom, ali da i dalje svoje redovne aktivnosti obavlja od kuće.

„Kod kuće sam, nemam jake simptome. Pluća su čista, primam redovnu terapiju i dobro se osećam. Organizovali smo se da budem sam u stanu. Za sedam dana ću raditi novi test, nadam se sa negativnim rezultatom. Obavljam poslove od kuće, od jutros sam imao tri zoom konferencije“, rekao je u četvrtak Čadež za „Kurir“ .

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Igor Jurić, direktor Fondacije Tijana Jurić, je na Fejsbuku poručio svim građanima Srbije da poštuju preventivne mere Vlade kako bi se sprečilo dalje širenje kovida.

„Pozitivan sam na KOVID-19 i nalazim se na bolničkom lečenju . Molim vas, čuvajte se i čuvajte vaše najmilije, jer ovaj virus nije ni najmanje naivan. Budite odgovorni prema sebi i prema drugima“, napisao je Jurić.

Među zaraženim sportistima našli su se najbolji teniser sveta Novak Đoković, jedan od njegovih trenera Goran Ivanišević, zatim predsednik Fudbalskog saveza Srbije Ilija Petković i direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić.


Pogledaj: Od ponoći nove mere za ulazak u Hrvatsku, spremite se za karantin


Đoković je već danima na udaru kritika zbog organizovanja turnira Adria tur u Beogradu i Zadru, a svetski teniser broj 1 je objavio da je pozitivan na korona virus u utorak.

Među zaraženim sportistima je i srpski košarkaš Nikola Jokić, koji igra u američkoj NBA ligi.

Američki ESPN je preneo da se Jokić zarazio u Srbiji i da je zato njegov povratak u SAD odložen.

[rev_slider alias=“delicija“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here