Osam medalja za Palančane

Iz Kluba borilačkih sportova "Dinamik"

638

U nedelju, 14. juna u Loznici je održano prvenstvo Srbije za pionire u džiu džicu u tehničkoj organizaciji Džiu džicu kluba „Loznica“.


Takmičari bačkopalanačkog KBS „Dinamik“ su na ovom takmičenju ostvarili izvanredne rezultate osvojivši osam medalja (jedno zlato, tri srebra i četiri bronze).

Dobili su pionirsku šampionku Srbije Danicu Gašparovski, kao i državne vicešampione Marka Maleša, Nikolu Cesnaka i Milana Ćerana. Treća mesta su na prvenstvu Srbije zauzeli Lena Gašparovski, Sofija Karanović, Aleksandar Terzić i Aleksandar Miškov.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

– Imajući u vidu specifičnu situaciju koja vlada u celoj zemlji, kao i činjenicu da smo imali svega mesec dana da se spremimo za ovo takmičenje, izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima u Loznici. Svi osvajači medalja na pionirskom prvenstvu Srbije će biti pozvani u letnji kamp koji će se održati u Apatinu nakon čega će biti izabrani takmičari koji će predstavljati našu zemlju na međunarodnim takmičenjima na jesen. Nadamo se da će se neko od naših takmičara izboriti za to, kaže Uroš Drndarski, trener u KBS „Dinamik“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here