Revija mini odbojke

U Novoj Gajdobri

481

Odbojkaški klub “Soko” je u subotu 20.06. na sportskim terenima u centru sela organizovao turnir u mini (uličnoj) odbojci kojom je promovisao svoj klub, selo i deci omogućio da se zabave i druže.


Turnir je odigran u 2005., 2006., 2007., 2008., 2009., 2010/11 i 2012. godištu. Učestvovalo je oko šezdeset ekipa iz Bečeja, Apatina, Vrbasa, Bačkog Gradišta, Ravnog Topolovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Bačkog Petrovca i Bačke Palanke.

Između ostalih učestvovala je i većina odbojkaških klubova iz naše opštine, poput “Panonije” i “Merkura” iz Bačke Palanke, “Voriorsa” iz Obrovca i domaćina “Sokola”.

U konkurenciji najstarijih devojčica 2005. godišta najuspešnija je bila “Hercegovina”, ispred dve ekipe domaćeg kluba, “Soko 1” i “Soko 2”. U godinu dana mlađem uzrastu, 2006. godištu, najuspešniji je bio “Soko” ispred “Merkura 1” i “Merkura 2”.

[rev_slider alias=“webmarketing“][/rev_slider]

 

U 2007. godištu je trijumfovala ekipa “Apatina” ispred “Hercegovine” iz Ravnog Topolovca i “Blok auta” iz Temerina. “Soko” je bio najbolji u generaciji 2008. godišta ispred drugoplasiranog “Bečeja”, a “Voriorsi” i “Panonija” su podelili treće mesto. Bačkopalanačka “Panonija”je pobedila u konkurenciji 2009. godišta ispred temerinskog “Blok auta”, dok su “Mladost” iz Bačkog Petrovca i “Soko” podelili treće mesto.

U konkurenciji 2010/11 godišta je najuspešniji bio “Apatin” ispred “Blok auta” iz Temerina i “Panonije”. U najmlađem uzrastu odbojkašica 2012. godišta su trijumfovali “Voriorsi” ispred ekipa “Soko 1” i “Soko 2”.

Najuspešniji je bio domaćin „Soko“ sa jedanaest osvojenih medalja, drugi je bio Beočin sa sedam ostvarenih plasmana među prva tri, a „Merkur“ i „Vrbas“ su po tri puta bili među tri prvoplasirane ekipe.


Pogledaj: Osam medalja za Palančane

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here