Rukometni golman iz Obrovca Todor Jandrić preslio se iz Šapca u Zagreb

2359
Foto: Privatna arhiva

Gorostasni Todor Jandrić (22) punih 11 godina trenira rukomet. U taj sport zaljubio se na časovima fizičkog vaspitanja u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Obrovcu i odmah se opredelio da bude golman.


– Karijeru sam počeo u bačkopalanačkom Tarketu, kod trenera Aleksandra Savića, gde sam proveo jednu godinu. Zatim, po jednu sezonu bio sam član Lavova i Tikvare iz Bačke Palanke. Nakon toga usledio je prelazak u novosadsku Vojvodinu, u kojoj sam proveo četiri godine. Onda sam postao čuvar mreže šabačke Metaloplastike, čiji dres sam nosio u toku dve takmičarske sezone – izdiktirao je svoje sportko putešestvije Todor Jandrić.

Iza ovog dvometraša je i pored mladosti zavidan igrački staž.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– Lepe uspomene vežu me za Vojvodinu, sa kojom sam osvajao trofeje i između ostalog bio učesnik grupne faze Lige šampiona, kao i za Metaloplastiku, nekadašnjeg evropskog prvaka.

Jandrić je odnedavno član PPD Zagreba, takođe, bivšeg prvaka Starog kontinenta.

Sa Zagrepčanima sam potpisao četvorogodišnji ugovor. Opredelio sam se za ovaj trofejni klub zbog činjenice da u njemu mogu da napredujem. Na mene računaju kao na perspektivno pojačanje, a za 20. jul je zakazana prozivka i početak priprema.


Pogledaj: Bojan Beljanski: U Bačkoj Palanci se najbolje osećam


Talentovani golman veruje da će u doglodeno vreme obući dres reprezentacije Srbije.

– Želja mi je da u bliskoj budućnosti postanem reprezentativac

Srbije. I ranije sam dobijao pozive selektora ali sam na svoju nevolju morao da se zahvalim zbog povreda. Sada je to ružna prošlost, zdrav sam i spreman da radim i napredujem. Zaista verujem da ću obići dres naše reprezentacije – optimista je gorostasni i talentovani golman Todor Jandrić.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here