Dino Šarac u duelu sa Crvenom zvezdom nagovestio golgetersku sezonu u Napretku

290

KRUŠEVAC: FK Napredak je angažovao iskusnog bačkopalanačkog ofanzivnog vezistu Dina Šarca, a on je svoj golgeterski kvalitet pokazao već u prvom kontrolnom meču u duelu sa Crvenom zvezdom.

Na stadionu „Rajko Mitić” Zvezda je sa 2:1 slavila u ovom meču. Strelci za crveno-bele bili su Mirko Ivanić u 18. i Srđan Spiridonović u 24. minutu, dok je gol za Kruševljane postigao upravo iskusni Dino Šarac u 81. minutu.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

 

Šarac je u Kruševac stigao iz kulskog Hajduka, a kako je sam priznao sa čelnicima kluba se brzo dogovorio. Razlog je verovatno i to što je Šarac već branio boje kluba pod Bagdalom, u sezoni 2016/17.

– U prethodnom prvenstvu sam bio kod kuće, zbog porodičnih razloga. Kćerkica je mala ali sada kreće u vrtić, pa će biti lakše. Poziv iz Kruševca me je silno obradovao. I jedino što mogu da poželim je da predstojeća sezona bude jednako uspešna kao kada sam prošli put bio pod Bagdalom. Napredak je veliki klub, čast je nositi njegov dres i sa direktorom Vladimirom Arsićem i sportskim direktotom Bojanom Miladinovićem sam se dogovorio za pet minuta – isatakao je Dino Šarac.


Pogledaj: Fudbaleri OFK „Bačka“ ulaze u završnicu priprema za novu sezonu


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here