Lista dolazaka još nije zaključena

Fudbaleri "Krila Krajine" marljivo se pripremaju za start nove sezone

126

Pod rukovodstvom trenera Dušana Beljanskog fudbaleri vojvođanskog ligaša „Krila Krajine“ vredno rade kako bi start nove sezone dočekali što spremnije.


Pripreme za novu sezonu Palančani su počeli 1. jula.

Dušan Beljanski

– Treniramo jednom dnevno jer smatram da je to dovoljno za ovaj rang. U odnosu na proteklu sezonu naš sastav je doživeo određene personalne promene. Naime, u letnjoj pauzi za sada smo doveli smo pet fudbalera. Radivoja Lugonju, Dejana Jevtića, Nikolu Mrkajića, Petra Barića i Marka Pajkanovića, a seniorskoj ekipi smo priključili i dojučerašnje kadete Abadžića, Malića i Aćića.

– Ovim lista pojačanja nije zaključena, jer planiramo da dovedemo bar još jednog fudbalera. Od naredne sezone u ekipi neće biti Daneta Dukića, koji je završio fudbalsku karijeru, zatim Miloša Ilića koji je postao član OFK „Starog grada“, kao i Nebojše Stojanovića koji će takođe igrati za novog srpskoligaša iz Bačke Palanke, kaže Dušan Beljanski, trener „Krila Krajine“.

[rev_slider alias=“delicija“][/rev_slider]

 

Bačkopalanački vojvođanski ligaš je do sada odigrao četiri prijateljske utakmice i zabeležio po dve pobede i poraza. Palančani planiraju i učestvovanje na tradicionalnom Memorijalnom turniru „Bogdan Petrović Braca“ u Obrovcu.


Pogledaj: Atakuju na viši rang


– Generalnu probu ćemo imati sa ekipom „Mladosti“ iz Apatina. Naše ambicije svode se pre svega na to da sačuvamo status vojvođanskog ligaša, a ako bude moguće da se plasiramo u gornji deo tabele, zaključuje Beljanski.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here