Nova ekipa u novoj sezoni

Fudbaleri „ČSK Pivare“ se gotovo mesec dana pripremaju za novo prvenstvo u VFL – Sever

176

Nešto manje od mesec dana se fudbaleri „ČSK Pivare“ nalaze na pripremama za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi -Sever pod rukovodstvom trenera Željka Račića.


U odnosu na prošlu sezonu ekipa iz Čelareva doživela je niz personalnih promena, pa će Čelarevčani u predstojećem prvenstvu nastupiti u gotovo potpuno novom sastavu.

– Pripreme se odvijaju uz dosta problema. Naime, većina igrača iz prošle sezone je otišla, pa je dosadašnji deo priprema u znaku mladih igrača. Gotovo da smo počeli iz početka. Lakše mi je da kažem ko je ostao, a ne ko je otišao iz prošlosezonske ekipe. Ostali su Tasić, Tomović, Plavšić i Ivković, a pored njih su mi na raspolaganju i dojučerašnji kadeti. Do starta sezone, pokušaćemo da se pojačamo, raportira Željko Račić.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Nova sezona počeće za petnaestak dana, do tada će fudbaleri „ČSK Pivare“ odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica. Neke su već odigrali.

– Do 26. jula odigrali smo dve prijateljske utakmice. Izgubili smo od „Hajduka 1912“ iz Kule sa 3:4, a susret sa somborskim „Radničkim“ završen je 2:2. Ambicije kluba u novoj sezoni zavisiće od toga koliko ćemo uspeti da se pojačamo. Da smo uspeli sačuvati ekipu iz prošle sezone sada bi nam put do samog vrha tabele bio dosta lak, jer je konkurencija za vrh oslabila, naglasio je trener čelarevske ekipe.


Pogledaj: Start prvenstva – Bačka odigrala utakmicu sa Mačvom (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here