Otvoren novi izložbeni salon nameštaja u Bačkoj Palanci (VIDEO)

661

BAČKA PALANKA: U ponedeljak 03.08. na adresi Kralja Petra I 165, u Bačkoj Palanci doo Euro – Af u saradnji sa Jela Jagodina otvorio je izložbeni salon. Salon će radi svakog radnog dana do 20 časova, dok će subotom salon biti otvoren od 08 do 13 časova.


„Sve je počelo iz ideje da se stvori kvalitetan i funkcionalan nameštaj koji je potreban svakom domu. Tako je nastala Jela Jagodina – fabrika nameštaja koja je danas prešla granice domaćeg i pojavila se na zahtevnom evropskom tržištu. Ova porodična manufaktura osnovana je 1991. godine, pronalaženjem dobre poslovne prilike i identifikovanjem problema na tržištu Srbije koje je rešavala na inovativan način.

Pogledajte najnoviji katalog Jela Jagodina (KLIK NA SLIKU)

Pogledajte neke od kolekcija proizvođača Jela Jagodina

 

Svojim načinom poslovanja i razmišljanja tržištu pružamo pouzdan, brz i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom. Gradimo imidž velike porodične kompanije koja je spremna da se stalno unapređuje, širi svoje programe i podstiče razvoj domaćeg tržišta i uspešno se širi na inostrana tržišta.

Kontakt telefon salona Jela Jagodina u Bačkoj Palanci:

063/528-012

1 KOMENTAR

  1. Ostavio me decko , plakala sam stalno, povredjena sam bila ,htela dam da se ubijem. Pozvala sam zenu koja se bavi ljubavnom magijom i VRATILA GA JE ZA 3 DANA
    KO IMA LJUBAVNIM PROBLEMA, ZNAM KAKVE SU TO MUKE, NEKA POZOVE +381616356923..

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here