Ženska ekipa drugoligaš

Iz Stonoteniskog kluba „Tikvara“

130

Prošla sezona se za STK „Tikvara“ može oceniti kao uspešna, jer se ženska ekipa osvajanjem prvog mesta u Vojvođanskoj ligi izborila za plasman u Drugu ligu –Sever.


S druge strane, muškarci nisu bili tako uspešni. Stonoteniseri „Tikvare“ su prošle sezone u Vojvođanskoj A ligi na kraju zauzeli mesto u sredini tabele, na deobi petog mesta sa ekipama STK „NS 2011“ iz Novog Sada i drugim timom „Partizana“ iz Šida sa po 22 boda uz sedam pobeda i osam poraza.

Ipak, Palančani su se zbog najbolje set razlike od ove tri ekipe na kraju našli na petom mestu.

– Što se devojaka tiče, u prošloj sezoni smo ostvarili fantastičan uspeh. I u nastupajućem prvenstvu imamo najviše ambicije, a to je da pokušamo da osvojimo prvo mesto i plasiramo se u Prvu ligu Srbije. Mislim da kvalitet i iskustvo za to stvarno imamo, kaže predsednik STK „Tikvara“ Dragan Kapelan.


Pogledaj: Lista dolazaka još nije zaključena


– Veliki uspeh plasmanom u drugoligaško društvo su ostvarile Miljana Kapelan, Stanislava Stošić, Miona Gajić, Lana Vujičić, Radovinka Radanović i Svetlana Kerkez. Ekipu „Tikvare“ je kao trener vodio Radoslav Nikolić. Prema rečima Kapelana, STK „Tikvara“ bi sa pripremama trebala da krene sredinom avgusta, naravno ukoliko to dozvoli epidemiološka situacija u zemlji. Prvenstvo Druge lige –Sever za stonoteniserke bi trebalo da počne sredinom septembra.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here