DAMMIL gradnja – Novo mesto za Vaš savršen dom

2804
Dammil gradnja Bačka Palanka

BAČKA PALANKA: Dugo ste u potrazi za savršenim stanom na aktraktivnoj lokaciji uz najkvalitetniju gradnju? Ne tražite više. Dammil gradnja je Vaš siguran izbor. Obezbedite sebi kvalitetan prostor za život ili rad na najatraktivnijoj lokaciji u samom centru grada!

Na uglu ulica Braće Ribnikara i Jugoslovenske armije, novim objektom Dammil gradnja nastavlja da unapređuje način i stil života u Bačkoj Palanci podižući kvalitet izgradnje na viši nivo. Prateći tendencije u gradnji, zgrada će biti izgrađena s plivajućom ili temeljnom pločom i biće prvi objekat takvog tipa u opštini. Takođe, koristiće se najkvalitetniji termo blokovi; tu je termo- zvučna izolacija kao i nezavisno grejanje svakog stana. U dvorištu zgrade predviđene su garaže. Useljenje se planira za maj 2021. godine.

Urbanističko i arhitektonsko rešenje objekta omogućava visok kvalitet stanovanja!

Zgrada je projektovana tako da formira kvalitetan ambijent. Svaki stan, odnosno lokal je svetao i prijatan, vrlo funkcionalan i praktičan sa dobrim i lepim rasporedom prostorija, jedinstvene forme u koju će se odlično uklopiti svaka od zamisli za opremanje enetrijera.

U Dammil gradnji visoko poštuju potrebu klijenata da svoj životni prostor prilagode sopstvenim potrebama te im ostavljaju mogućnost da sami dizajniraju i kreiraju prostor po meri ukoliko se odluče na kupovinu stana u procesu izgradnje.

Pogledajte ponudu stanova:

Dammil gradnja

Dammil gradnja

Dammil gradnja

Završena je faza izrade projektne dokumentacije i pratećih dozvola kao i saglasnosti nadležnih institucija na infrastrukturne priključke, izrada skica i varijantnih rešenja sve u cilju prilagođavanja potrebama klijenata.

U toku je faza predprodaje i rezervacije.

Za više informacija pozovite:

+381 (0)63 521 966

+381 (0)69 339 0124
+381 (0)63 522 517
kontaktirajte ih na e-mail: [email protected]
ili posetite njihov sajt http://www.dammilgradnja.com/

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here