Maloletnica iz Novog Sada se tereti za pokušaj teškog ubistva

521

NOVI SAD: Devojci N. V. (17) koja je uhapšena zbog sumnje da je napala dve maloletnice preksinoć u Novom Sadu nakon saslušanja određen je pritvor, a tereti se za pokušaj teškog ubistva.


Osumnjičena je, prema nezvaničnim informacijama, imala prijavu za nasilje u porodici dok je njena vršnjakinja koja je hospitalizovna nakon incidenta, takođe poznata policiji.

Sumnja se da je, preksinoć, u svom stanu u svom stanu u Ulici Jovana Subotića, čekićem udarila dve maloletnice, a zatim, na ulici, jednu od njih, svoju vršnjakinju, nožem ubola u gornji deo leđa, a petnaestogodišnjakinju rasekla po ramenu, saopšteno je iz PU Novi Sad.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

Iako policija nije saopštila motiv sukoba tinejdžerki, nezvanično se pominje da je N. V. iz kuće jedne od devojaka ukrala 10.000 dinara, pa su maloletnice došle kod nje da bi vratila pare.

Obe su, pritom, zadobile lake telesne povrede.

– Primljena je jedna devojčica 2002. godište, dobrog je opšteg stanja. Na kliničkoj opservaciji je – rekla je v. d. direktora Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine doc. dr Jelena Antić.

Dečko joj ubijen u tuči

I osumnjičena, prema nezvaničnim informacijama, ima hematom na glavi. Njena vršakinja koja je hospitalizovana, prema našim saznanjima, odranije je poznata policiji. Navodno je pre dve godine, posle svađe sa mladićem sa kojim je bila u emotivnoj vezi, skočila sa drugog sprata. Nakon toga, njen dečko je ubijen u dogovorenoj tuči.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here