Tri selekcije u Kvalitetnoj ligi Vojvodine

Veliki uspeh Omladinske škole OFK „Bačka“

440
Фото: ofkbacka.rs

Omladinska škola OFK „Bačke“ postigla je veliki uspeh, s obzirom da će se ove jeseni u Kvalitetnoj ligi Vojvodine takmičiti sve tri mlađe selekcije bačkopalanačkog superligaša.


Naime, pioniri, kadeti i omladinciOFK „Bačke“ će se kroz Kvalitetnu ligu Vojvodine nadmetati za plasman u viši rang.

Kvalitetna liga Vojvodine za omladince startuje u sredu, 19. avgusta, a rivali bačkopalanačkim fudbalerima će biti subotička „Bačka 1901“, „Spartak Ždrepčeva krv“ iz Subotice, kulski „Hajduk 1912“, „Petrika“, „Radnički 1912“ iz Sombora, SU „Akademija Njerš Ištvan“ iz Totovog Sela, „Tekstilac“ iz Odžaka, RFK „Novi Sad 1921“, kao i novosadskie ekipe „Proleter“, „Kabel“ i „Petar Puača“.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Kvalitetna liga Vojvodine za kadete počinje tri dana kasnije u odnosu na omladinsko takmičenje, a protivnici Palančanima će biti isti timovi kao i u starijem uzrastu, s tim što će se umesto „Tekstilca“ iz Odžaka takmičiti „Kikinda 1909“.

I pionirska Kvalitetna liga Vojvodine počinje 22. avgusta, a pioniri OFK „Bačke“ će igrati protiv „TSC“-a iz Bačke Topole, subotičkog „Spartaka Ždrepčeva krv“, „Kabela“ iz Novog Sada, FK „CFK“ iz Vrbasa, „Radnički 1912“ i „Radnički“ iz Sombora, ODK „Bečej 1918“ „Arena“ iz Subotice, „ŽAK“ iz Sombora i „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke.

Ovo je svakako veliki uspeh za bačkopalanački fudbal, posebno jer se radi o takmičenjima za mlađe kategorije gde se kroz utakmice mladi fudbaleri razvijaju, a bez baze nema budućnosti fudbala.


Pogledaj: Bačkoj bod protiv TSC-a (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here