Zdravo osveženje i vrhunska zabava u bašti hotela Fontana

1333

Hotel Fontana je moderno uređen objekat sa 3 zvezdice, klimatizovan i pruža svu udobnost i konfor svojim gostima. Smešten je u strogom centru Bačke Palanke, te Vam je sve na dohvat ruke. Prelepe obale Dunava udaljene su samo 10 minuta laganog hoda, a sve ostalo što bi Vam zatrebalo je u samom centru grada.

Ovog leta Hotel Fontana proširio je svoju ponudu i obogatio sadržaj koji pruža letnja bašta, a i proširili su ponudu pića i hrane.

Spas od vrućine uz vrhunsko osveženje od svežeg voća pronađite u novom ambijentu letnje bašte hotela Fontana u našem gradu. A i spremili su vam i gurmanske specijalitete. 
hotel fontana
Cezar salata
Prilagodili su sa Vašim potrebama kako bi ostali najbolji!

Bajkovita letnja bašta

Bajkovita letnja bašta jedinog hotela u našem gradu osmišljena je tako da zadovolji ukuse i potrebe svih žitelja našeg grada, kao i njihovih gostiju.
Kao i svih ovih godina, deci je na raspolaganju veliko dečije igralište.
hotel fontana
Ni kućni ljubimci nisu zapostavljeni, pa u baštu hotela Fontana slobodno ih možete povesti.

Novo u ponudi ovog leta u bašti hotela Fontana:

Za sve koji vode računa o svojoj liniji u ponudi je Novi letnji meni koji uključuje zdrav voćni program.  Posebno izdvajaju iz ponude osvežavajuće letnje mixeve sa svežim voćem koji će vas okrepiti i dati vam dodatnu energiju. 
 
Takođe u njihovom novom meniju u ponudi su vaša omiljena jela obogaćena novim notama ukusa. Preporučujemo da probate preukusne bruskete, Barilla tagliatelle sa biftekom, a brusketi su najbolja opcija uz čašu vina ovog leta.
 
Za one koji vole da potpuno opušteno uživaju u druženju sa prijateljima uveli su Chill zonu sa lazy begovima.
A za one željne dobrog provoda uz kvalitetnu muziku vikendom možete da očekujete zabavno muzički sadržaj.
Bašta hotela Fontana radi od 08:00h do 23:00 časa svakog dana samo za Vas.

Organizovanje proslava

Bašta restorana sa svojom ponudom domaće i internacionalne kuhinje i velikim izborom vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića će zadovoljiti svakog gosta. U zavisnosti od Vaših želja, restoran je pogodan za organizovanja koktel zabava, rođendana, manjih slavlja, poslovnih sastanaka.

Staklena bašta

Provedite prijatan porodičan ručak ili večeru u udobnom ambijentu staklene bašte hotela pogodne i za organizovanje posebnih događaja – manje proslave, koktele, predavanja ili prezentacije.

U holu hotela nalazi se Aperitiv bar za opuštanje uz jutarnju kafu i dnevne novine. Dostupan je gostima hotela kao i svim posetiocima. Od ove godine gostima restorana je dostupan i chill kutak za opuštanje.

Nova Chill zona sa lazybagovima

 

Smeštaj u hotelu Fontana

Hotel Fontana raspolaže sa 28 moderno uređenih soba i 2 apartmana. Sve sobe su klimatizovane, imaju kablovsku televiziju, telefon sa direktnom linijom, bežični internet, protivpožarni i dimni alarm. Moguće je iznajmiti sobe za pušače i nepušače.

Pored smeštajih kapaciteta, na usluzi gostima je bežični internet, sef za goste, sala za sastanke sa odgovarajućom opremom (projektor, platno, flip chart, video, telefon), parking, dečije igralište.
Posetite njihov sajt kako biste rezervisali svoj smeštaj.
Kako biste bili u toku sa aktuelnim događajima posetite njihov:
ili Instagram profil

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here