Održana konstitutivna sednica Opštinskog veća

873
Foto: Opština Bačka Palanka

Na prvoj konstitutivnoj sednici Opštinskog veća, održanoj 24. avgusta 2020.godine, kojom je predsedavao predsednik Opštinskog veća, Branislav Šušnica, donet je Zaključak o zaduženjima članova Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka.


Takođe je doneto Rešenje o određivanju članova Opštinskog veća na stalnom radu – Zoranu Jovičinu, Miloradu Paripoviću i Miroslavu Iviću.

Utvrđen je Predlog odluke o izmeni Odluke o načinu obavljanja funkcija u organima Opštine i Opštinskom javnom pravobranilaštvu, gde je bila izvestilac Stanislava Malić Gostović, rukovodilac Odeljenja za skupštinske i izvršne poslove, koji će biti upućen Skupštini opštine na razmatranje i usvajanje.

[rev_slider alias=“princeza“][/rev_slider]

 

Utvrđen je i Predlog programa o dopuni programa davanja u zakup i otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Bačka Palanka za 2020. godinu. Ovu tačku dnevnog reda izveštavao je Zoran Baćina, rukovodilac Odeljenja za privredu.

Prva Konstitutivna sednica Opštinskog veća, Opštine Bačka Palanka održana je uz pridržavanje svih propisanih mera za suzbijanje pandemije izazvane virusom COVID-19.


Pogledaj: Formirana lokalna vlast u Bačkoj Palanci. Ko je parlamentarna većina? (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here