Rumenčanima Kup Vojvodine

269
Foto: Sportski portal

Rumenčani “kući pevajući”. Jedinstvo je osvojilo KUP “VOJVODINE” pobedivši dosta dobru ekipu Radničkog iz Zrenjanina rezultatom 3-2. Posle dosta stegnutog prvog poluvremena i taktički disciplinovane igre obe ekipe niko se na stadionu nije nadao da će posle završenog prvog poluvremena i rezultata 0-0 u nastavku videti čak pet pogodaka.


Bačka Palanka
Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: BEZ PRISUSTVA PUBLIKE
Glavni sudija: Tomislav Mudrinić(Bačka Palanka)
Pomoćnici: Danilović Slobodan (Bač), Laluja Bojan (Crvenka)
Strelci: 0-1 Djanković 46. min (iz jedanaesterca) 0-2 Zaov u 70. min 0-3 Trišić u 81. min 1-3 Bačvanski u 83. min 2-3 Krstin u 94. min

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

RADNIČKI(ZR): Radović, Ćušić, Bajat, Krstinić, Radosavljević, Lisičić, Gajilović, Bačvanski, Krstin, Kovačević, Dučić

JEDINSTVO(R): Dragišić, Berić, Štefek, Djekić, Gadžić, Mitrović, Trišić, Tepić, Djanković, Zaov, Skoko.

Jedinstvo je povelo na samom startu drugih 45. minuta golom Djankovića sa bele tačke, tačnije u 46. minutu posle dosuđenog kaznenog udarca glavnog arbitra ove utakmice Tomislava Mudrinića.

Jedinstvo je dupliralo vođstvo u 70. minutu golom Zaova za 2-0 za Rumenčane. Kada je Trišić u 81. minutu postigao i treći pogodak za Jedinstvo činilo se da su se fudbaleri Radničkog predali i da trofej pobednika KUPA VOJVODINE odlazi u Rumenku.

Međutim, Bačvanski je u 83. minutu smanjio rezultat na 1-3 i dao kakvu takvu nadu Zrenjanincima da sustignu odličnu ekipu Jedinstva. U 90. minutu je ponovo dosuđen jedanaesterac za Jedinstvo koji Zaov nije realizovao, a onda u poslednjem minutu sudijske nadoknade Krstin postavlja konačni rezultat utakmice Radnički – Jedinstvo 2-3.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here