Popuštaju mere u Bačkoj Palanci

2942

BAČKA PALANKA: Dana 28. avgusta, Opštinski štab za vanredne situacije opštine Bačka Palanka doneo je nove naredbe.


ZABRANjUJE SE okupljanje na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji opštine Bačka Palanka za više od 30 lica. Okupljanje na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji opštine Bačka Palanka do 30 lica dozvoljeno je uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

DOZVOLjAVA SE privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost da u ugostiteljskim objektima za pružanje usluga hrane i pića na teritoriji opštine Bačka Palanka u delu otvorenog prostora ( letnjim baštama ) radno vreme organizuju u periodu od 06.00 do 01.00 čas narednog dana, uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.
Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se privredni subjekti koji obavljaju ugostiteljsku delatnost.

DOZVOLjAVA SE privrednim subjektima koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima na teritoriji opštine Bačka Palanka da radno vreme organizuju u periodu od 06.00 do 23.00 časa, uz poštovanje svih ranije donetih naredbi, preporuka i mera u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.
Od ovog ograničenja izuzimaju se apoteke i benzinske pumpe.
Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se privredni subjekti koji obavljaju delatnost u trgovinskim formatima.

Ove naredbe stupaju na snagu dana 28. avgusta 2020. godine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here