Podeljena zaduženja

Zasedalo Opštinsko veće

1449

U ponedeljak, 24. avgusta prvo zasedanje je imao novoizabrani sastav Opštinskog veća kome je predsedavao predsednik Opštine Branislav Šušnica.


Na ovoj sednici su podeljena zaduženja članovima Veća, a određeni su i članovi OV na stalnom radu u Opštini Bačka Palanka.

Danko Leginović će biti zadužen za oblast javnih prihoda i rashoda Opštine i organizacije koje se finansiraju iz budžeta i opštinskih Fondova, a Milorad Paripović za oblast saobraćaja i korišćenja i održavanja lokalnih puteva, ulica i drugih javnih površina.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Aleksandar Trešnjak će imati zaduženje za oblast industrije i male privrede, a Zoran Jovičin za funkcionisanje mesnih zajednica. Miroslav Ivić će biti zadužen za oblast turizma i ugostiteljstva, a Vesna Vučić za stanje i dalji razvoj međunacionalnih odnosa i ostvarivanje prava nacionalnih manjina.

Zaduženje Miroslava Vučkovića biće za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, a Zoran Petković za oblast komunalne privrede, urbanizam, građevinarstvo, izgradnju i unapređenje čovekove sredine.

Stevo Karanović će biti zadužen za oblast društvenih delatnosti, zdravstvo, socijalnu zaštitu i javno informisanje. Doneta su i rešenja o određivanju članova Opštinskog veća na stalnom radu. To su Zoran Jovičin, Milorad Paripović i Miroslav Ivić.


Pogledaj: Šušnica: Vanredno stanje zaustavilo javne nabavke, veći poslovi na jesen

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here