Poseta ambasadora Belgije Opštini Bački Petrovac

155
Foto: Opština Bački Petrovac

Njegova Ekselencija Adam Kunrad, ambasador Kraljevine Belgije u Beogradu u pratnji sa vlasnikom kompanije BLOCKX d.o.o. g. Luisom Blockx posetili su Opštinu Bački Petrovac u sredu 9. septembra.


Tim povodom je bio upriličen radni sastanak sa predsednicom opštine Jasnom Šproh i predsednikom Skupštine opštine dr Janom Jovankovičem koji su ujedno i svečano dočekali ambasadora Kraljevine Belgije u maloj sali Skupštine opštine.

Ova poseta ambasadora je jedna u nizu obilaska gradova i opština koje je želeo da upozna i u kojima posluje jedan od belgijskih investitora.

Na sastanku je pored predstavljanja opštine i šta naša opština može da ponudi u društvenom, privrednom i kulturnom smislu bilo i reči o industrijskim zonama i privlačenju novih investitora pošto dobro iskustvo belgijske kompanije koja već posluje ovde može biti od velike koristi za buduće investicije.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

 

Nakon sastanka Njegova Ekselencija Adam Kunrad i vlasnik kompanije BLOCKX obišli su kompaniju, kako bi se ambasador bliže upoznao sa poslovanjem i samom proizvodnjom.


Návšteva veľvyslanca Belgicka Obce Báčsky Petrovec

Jeho Excelencia Adam Kunrad, veľvyslanec Belgického kráľovstva v Belehrade, v sprievode majiteľa spoločnosti BLOCKX, s.r.o. Louisa Blockxa dnes navštívil Obec Báčsky Petrovec.

Pri tej príležitosti bolo usporiadané pracovné stretnutie s predsedníčkou obce Jasnou Šproh a predsedom Zhromaždenia obce Dr. Jánom Jovankovičom, ktorí zároveň slávnostne uvítali veľvyslanca Belgického kráľovstva v malej sieni zhromaždenia obce.

Návšteva veľvyslanca patrí k radu obchôdzok miest a obcí, ktoré chce spoznať a v ktorých podniká jeden z belgických investorov.

Na stretnutí bola predstavená naša obec a čo všetko môže ponúknuť na spoločenskom, hospodárskom a kultúrnom poli. Hovorili sa i o priemyselných zónach a prilákaní nových investorov, keďže dobrá skúsenosť belgickej spoločnosti, ktorá už podniká v tomto prostredí, môže byť veľkým prínosom pre budúce investície.


Pogledaj: Poziv za podnošenje predloga kandidata za dodelu priznanja Opštine Bački Petrovac


Po ukončení návštevy obce Jeho Excelencia Adam Kunrad a majiteľ spoločnosti BLOCKX pobudli v rovnomennej spoločnosti s cieľom zoznámiť pána veľvyslanca s jej hospodárením a samotnou výrobou.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here