Partizanu pomeren meč sa OFK Bačkom

474

Došlo je do malog pomeranja kad je u pitanju naredni izlazak Partizana na takmičarsku scenu. Prvobitno je meč devetog prvenstvenog kola, sa OFK Bačkom, bio zakazak za nedelju veče, da bi rasplet trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope doveo do promene plana. Sinoćnom reakcijom Zajednice Superlige, crno-beli će dočekati tim iz Bačke Palanke dan kasnije.


Novi termin je ponedeljak, u 18 časova, na stadionu u Humskoj, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Do odlaganja je došlo posle saznanja da narednog četvrtka neće Parni valjak igrati sa Lehom. Da je eliminisao Šarlrou zakazao bi duel sa poljskim tim i red vožnje ostao bi na snazi: OFK Bačka u nedelju veče, presdstavnik Ekstraklase. Ovako, s obzirom da ekipa Aleksandra Stanojevića nema više obaveza na međunarodnoj sceni, u komunikaciji sa ljudima iz kancelarije Superlige, dobila je dodatni dan odmora posle puta u Belgiju.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Ionako više nema evropskog fudbala, pa će posle OFK Bačke (u ponedeljak) onog tamo vikenda gostovati Metalcu u Gornjem Milanovcu, posle čega tim odlazi na reprezentativnu pauzu, da bi 17. oktobra u Humskoj dočekao Crvenu zvezdu.

Iz istog razloga kad i Partizanov sa OFK Bačkom, pomeren je i susret Vojvodine u Inđiji. Posle ispadanja od Standarda, Novosađani će u Sremu gostovati, takođe, u ponedeljak. Meč će početi u 16 časova.


Pogledaj: Mladenovljani u finalu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here