Predstavnici KKK „Tarkett“ na sastanku sa predsednikom opštine

Sjajni rezultati bačkopalanačkog KKK "Tarkett"-a

1015

U sredu, 7. oktobra 2020. godine Opštinu Bačka Palanka, posetili su predstavnici Kajak kanu kluba „Tarkett“ iz Bačke Palanke.


Sastanak se održao u kabinetu predsednika opštine, a razlog posete je bilo predstavljanje sjajnih rezultata, koje su bačkopalanački kajakaši osvojili na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci.

Kajakaši bačkopalanačkog kluba bili su ekipni pobednici i u kadetskoj i u seniorskoj konkurenciji. Osim o nagradama, reči je bilo i o izgradnji regatne staze.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Na jezeru Tikvara od 3. do 6. septembra, održano je državno prvenstvo u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Na takmičenju su bile zastupljene sve starosne grupe od pionira do seniora. Kajak kanu klub „Tarkett“ je uspeo između ostalih i uz pomoć lokalne samouprave da organizuje prvenstvo države u sve četiri kategorije.

Kajak kanu klub „Tarkett“ kao zaštitni znak Bačke Palanke je apsolutni šampion Prvenstva Srbije, ali i Prvenstva Vojvodine. Imaju izuzetne uslove, koje obezbeđuje jezero Tikvara na kojem se održavaju treninzi. Učestvuju na takmičenjima, regatama i imaju oko 100 aktivnih članova.


Pogledaj: Poseta delegacije Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here