Treći „Čarobni pasulj“ za Aleksandru Kalanjoš iz Mladenova

1162
Foto: Facebook Ilija Jovkić

ČELAREVO: U četvrtak 15. oktobra od 14 časova u Čelarevu, biće održan treći po redu humanitarni događaj „Čarobni pasulj“, a prikupljeni novac namenjen je za lečenje šestogodišnje Aleksandre Kalanjoš iz Mladenova, koja boluje od karcinoma nadbubrežne žlezde.


Aleksandra Kalanjoš je šestogodišnja devojčica iz Mladenova, koja boluje od karcinoma nadbubrežne žlezde. Kako bi se Aleksandrinoj porodici olakšalo lečenje, u Bačkoj Palanci i Mladenovu organizovan je događaj „Čarobni pasulj“, a u četvrtak 15.10. biće održan i u Čelarevu.

Prvi „Čarobni pasulj“ kuvan je u Bačkoj Palanci, gde su Bačkopalančani prikupili 60.000 dinara, a drugi je kuvan u Mladenovu gde se prikupilo čak 102.000 dinara.

Foto: Privatna arhiva

I pored tri operacije, hrabra devojčica je oba puta prisustvovala kuvanju pasulja, međutim, ovog puta neće biti prisutna jer je u bolnici.

Organizatori događaja PG Jovkić i Udruženje žena „Majčino krilo“ pozivaju sve sugrađane da dođu u Čelarevo kod kafane „Tri šešira“ u četvrtak 15. oktobra od 14 časova. Potrebno je poneti posude za jelo, a za uzvrat dati 200 ili više dinara, što će biti uručeno porodici Kalanjoš za lečenje male Aleksandre.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatora Iliju Jovkića na broj telefona 064 14 78 482.

Budimo humani. Naše malo nekome znači mnogo!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here