Panonija dostojan rival „crno belim“ odbojkašicama

281

BEOGRAD: U drugom kolu prve „B“ BPŠ lige, odigran je prvenstveni meč između domaće ekipe „Crno bele 011“ i „Panonije“ iz Bačke Palanke. Meč je završen pobedom beograđanki u tri seta, ali dosta teže nego što je bilo očekivano (25:22, 25:23, 25:14).

Hrabro je igrao novajlija u prvoligaškom karavanu, ali je utisak da je nedostajalo malo sreće u završnicama prva dva seta. Odolevala je ekipa iz bačke ravnice fizički dominantnim beograđankama i po prikazanoj igri je sigurno zaslužila osvajanje makar počasnog seta. Parirale su palančanke koliko su mogle organizovanom odbranom i snažnim servisima, ali to ovaj put nije bilo dovoljno za više od časnog poraza.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Trener odbojkašica Panonije, Miloš Šatora je posle meča izjavio: „Čestitke odličnoj domaćoj ekipi. Žao mi je što nismo uspeli da osvojimo bar jedan set, kako bi još više dobili na samopouzdanju neophodnom za naredne mečeve. Generalno sam zadovoljan prikazanom igrom, ali mislim da imamo još prostora za napredak. Nadam se da će za naredne utakmice i zdravstveni bilten biti povoljniji, te da ćemo konačno zaigrati u najjačoj postavi, što u prva dva kola lige nije bio slučaj.“

U trećem kolu prve „B“ lige, ekipa Panonije će u nedelju 18. oktobra od 16:30h, ugostiti odbojkašice Zaječara. Možda je ovo prilika da se osvoje premijerni prvoligaški bodovi!

Sastav: Majkić, Mandić, Đurković, Gavranović, Vojinović, Kolbas, Badanjac, Stojanović, Vasić, Stanojev.


Pogledaj: Košarkaši Hercegovca uspešni u Kikindi. Sledi derbi sa Starom Pazovom

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here