Pozorišna predstava „Pozovi M radi užitka“ oduševila publiku u Bačkoj Palanci

535
Foto: Kulturni centar Bačka Palanka

U Gradskom bioskopu u nedelju 11. oktobra u 20.00 časova odigrana je pozorišna predstava „POZOVI M RADI UŽITKA“ po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović.


„Pozovi M radi užitka“ je priča o kurvanju, o nama danas i ovde. O našim životima koji su imitacije onoga o čemu smo sanjali, o nevidljivim rukama koje kroje našu nesreću i o našem batrganju da preživimo.

To je tragikomična priča, priča o umetnicima u tranziciji, o dvema glumicama i jednom piscu koji se snalaze kako znaju i umeju u vreme sunovrata svih vrednosti.

[rev_slider alias=“princeza“][/rev_slider]

 

Nekadašnja glumica Narodnog pozorišta, Olga Krunić, već zaboravljena i bez posla, za svog sina, mladog pisca, dramaturga, ima jednu verziju svog života – zarađuje tako što čita velike pisce u Udruženju slepih. Njen sin preživljava tako što piše reklame za jetrenu paštetu, i sanja da napiše dramu kojom će vratiti majku na scenu, i u kojoj će glumačku šansu dobiti i njegova devojka, takođe glumica bez posla.

Ali snovi su jedno, a stvarnost je sasvim drugo.
Zato svi lažu.

Na početku se publici obratila Mirjana Bobić Mojsilović autor teksta i režiser predstave, koja je potom posetila i naš Muzej i oduševljeno najavila ponovni dolazak u naš grad.

U predstavi su igrali Snežana Savić, Katarina Žutić i Ivan Jevtović.


Pogledaj: Nastavlja se pozorišna sezona u Bačkoj Palanci (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here